YEAR 2017


PROJE BAŞVURULARIMIZ

1) Amerikan Büyükelçiliği Hibe Programı: Gençlerin istihdamına ilişkin proje başvurusu

2) Hollanda Büyükelçiliği MATRA Programı: Dezavantajlı grupların istihdamına ilişkin proje başvurusu

“NESNELERİN İNTERNETİ”
“NESNELERİN İNTERNETİ” konulu etkinlik 25 Mayıs 2017 tarihinde Doç. Dr. Adil ALPKOÇAK moderatörlüğünde Yrd. Doç. Dr. Mehmet Hilal ÖZCANHAN, Ozan TAYSİ ve Yrd. Doç. Dr. Armağan Ebru BOZKURT YÜKSEL’in yaptıkları sunumlar ile DEÜ İİBF Çok Amaçlı Aktivite Merkezinde gerçekleştirildi.

“ENDÜSTRİ 4.0.”
“ENDÜSTRİ 4.0” konulu seminer 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü Prof.Dr. Hilmi YÜKSEL moderatörlüğünde Vestel A.Ş’ den Operasyonel Projeler Geliştirme Müdürü Dr. Mustafa KOCAKOÇ tarafından gerçekleştirilmiştir.

“SANAL DÜNYANIN REKABET TARTIŞMALARI: GOOGLE ve ANDROİD ÖRNEĞİ”
“SANAL DÜNYANIN REKABET TARTIŞMALARI: GOOGLE ve ANDROİD ÖRNEĞİ” konulu seminer 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü Prof.Dr. Yaşar UYSAL moderatörlüğünde Yrd.Doç.Dr. Esin ÇAMLIBEL tarafından gerçekleştirilmiştir.

“HUGO BOSS FABRİKASI TEKNİK GEZİSİ”
3 Mayıs 2017 tarihinde Lisans ve Yüksek Lisans Öğrencilerimizle Hugo Boss Fabrikasına Teknik gezi düzenlenmiştir.

“COCA COLA FABRİKASI TEKNİK GEZİSİ”
26 Nisan 2017 tarihinde Lisans ve Yüksek Lisans Öğrencilerimizle Kemalpaşa Coca Cola Fabrikasına Teknik Gezi düzenlenmiştir.

“FÜTÜRİST UFUK TARHAN SEMİNER “

Fütürist Ufuk Tarhan tarafından “Geleceğin Başarılı İnsan Modeli- T-İnsan” semineri 22 Mart 2017 tarihinde düzenlenmiştir.

“MENTOR MENTEE PROGRAMI”

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine yönelik olarak gerçekleşen “Mentor ve Mentee Programı’nda” paydaş olarak yer alınmıştır.