YEAR 2016


“ELEKTRONİK PARA, SANAL PARA, BITCOIN ÖRNEĞİ”

Yrd. Doç. Dr. Armağan Ebru Bozkurt Yüksel tarafından 4 Kasım saat 15.00’da Mavi Salonda “Elektronik Para, Sanal Para, Bitcoin Örneği” hakkında bir sunum gerçekleştirilmiştir.

“Spss ile Temel İstatistiksel Analiz Kursu”

25 Ekim ile 11 Kasım tarihleri arasında “Spss ile Temel İstatistiksel Analiz” Kursu düzenlenecektir.

“Bosch Fabrika Gezisi”

03 Kasım 2016 tarihinde Bosch fabrikası gezisi yapılacaktır.

Buca Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Personeline Verilen “İletişim Eğitimi”

Doç. Dr. Güler Tozkoparan tarafından 27 Temmuz ve 03 Ağustos 2016 tarihlerinde Buca Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeline verilen “İletişim Eğitimi” toplantı salonumuzda gerçekleştirilmiştir.

“Yalın Üretim Oyunları” konulu etkinlik

Yalın Üretim Oyunları konulu etkinlik 30.05.2016 Pazartesi günü saat 15:00 ‘da gerçekleştirilmiştir.

“Proje Eğitim Programları” eğitimleri

28-29 Mayıs 2016 tarihlerinde Kaya Prestige Otelde, 09:00-17:00 saatleri arasında özel ve kamu kurumlarından 12 iştirakçinin katılımıyla “Proje Eğitim Programları” eğitimleri gerçekleştirilmiştir.

“İzmir’de İstihdamın Genel Durumu ve İşsizlikle Mücadele” konulu konferans

Bölgesel Kalkınma ve İşletme Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi (DEÜ BİMER) olarak düzenlediğimiz “İzmir’de İstihdamın Genel Durumu ve İşsizlikle Mücadele” konulu konferans 26 Mayıs’ta saat 15:00’da Mavi Salonda Prof. Dr. Yaşar Uysal moderatörlüğünde ve İzmir Valisi Sayın Mustafa Toprak’ın sunumuyla gerçekleştirilmiştir.”

TÜBİTAK Proje Destekleri” Konulu Eğitim

Proje Destek Programları kapsamındaki eğitimlerin ilki olan “TÜBİTAK Proje Destekleri” konusundaki sunum 1 Nisan ’da saat 11:00’de toplantı salonumuzda Katip Çelebi Üniversitesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Ahmet Barbak tarafından gerçekleştirilmiştir.

“Avrupa Birliği Hibe Programları” Konulu Eğitim

Proje Destek Programları kapsamındaki eğitimlerin ikincisi olan “Avrupa Birliği Hibe Programları Konulu Eğitim” 22 Nisan’da saat 11:00’de Mavi Salonda Avrupa Birliği Hibe Uzmanı Dilek Batmaz Vural tarafından gerçekleştirilmiştir.

“İş Hayatında İletişimin Önemi”

“İş Hayatında İletişimin Önemi” konulu sunum 25 Nisan’da saat 10:30’da toplantı salonumuzda Danışman/Eğitmen Günay Ünsal Gülseven tarafından gerçekleştirilmiştir