“PROJE BAŞVURULARIMIZ”

1) Amerikan Büyükelçiliği Hibe Programı: Gençlerin istihdamına ilişkin proje başvurusu

2) Hollanda Büyükelçiliği MATRA Programı: Dezavantajlı grupların istihdamına ilişkin proje başvurusu

3)Sivil Toplum Sektörü: Yerel STK’lar Hibe Programı

4) Sivil Toplum Sektörü: Ortaklıklar ve Ağlar Hibe Programı

TRT RADYO 1
TRT Radyo 1’de Bilişim Hukuku Programı’nda Endüstri 4.0 ve merkezimin bu kapsamda vermiş olduğu eğitimleri konuştuk.

Türkiye’de ve Dünyada Endüstri 4.0 Uygulamaları
“Türkiye’de ve Dünyada Endüstri 4.0 Uygulamaları ” semineri Bosch Türkiye IoT/Endüstri 4.0 Koordinatörü Sayın Mustafa Ayhan tarafından 23 Kasım Perşembe günü saat 15.30’da Mavi Salonda gerçekleştirildi.

Endüstri 4.0 Yolunda Dijital Fabrikalar
“Endüstri 4.0 Yolunda Dijital Fabrikalar ” semineri Siemens Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ali Rıza ERSOY tarafından 21 Kasım Salı günü saat 15.30’da Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

TRT KENT RADYO İZMİR
11.11.2017 tarihinde TRT Kent Radyo İzmir
kanalına Körfezden Bilime programında merkezimizin faaliyetlerini ve
Endüstri 4.0 konuşmak üzere konuk olduk.

Sualtı Fotoğraf Sunum ve Söyleşisi
DİFOT ile birlikte düzenlediğimiz fotoğraf sunum ve söyleşisi gerçekleştirildi.

DİJİTAL DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

TEKNOLOJİ VE İNSAN: DİJİTALLEŞEN HAYATIMIZ FOTOĞRAF YARIŞMASI

İŞLETME BÜTÇELERİ VE BÜTÇE KONTROL TEKNİKLERİ EĞİTİMİ
Merkezimiz Koordinatörlüğünde Ege İhracatçılar Birliği’nde 26 Ekim 2017 Perşembe günü Prof. Dr. Süleyman YÜKÇÜ “İşletme Bütçeleri ve Bütçe Kontrol Teknikleri” konulu eğitim semineri vermiştir.

İYİ TASARIM_2 İZMİR
konulu seminerimiz gerçekleştirilmiştir. .
Konuşmacılar: ‘Yaratıcılık ve Yenilik Yönetimi’ Doç. Dr. Güler Tozkoparan,
‘Endüstriyel Tasarımların Korunması’ Yrd. Doç. Dr. Armağan Ebru Bozkurt Yüksel
‘Küresel Markaların Yaratılması’ Doç. Dr. Nihan Özgüven Tayfun
Moderatör: Prof. Dr. Hilmi Yüksel

İK ‘ DA DİJİTAL DÖNÜŞÜM”
“İK’da DİJİTAL DÖNÜŞÜM” konulu seminer 19 Ekim 2017 Perşembe günü Hürriyet Gazetesi İnsan Kaynakları Direktörü Tuba KÖSEOĞLU OKÇU tarafından Fakültemiz Mavi Salonunda gerçekleştirilmiştir.

SİBER GÜVENLİK EĞİTİMİ
“SİBER GÜVENLİK” konulu seminer 03 Ekim 2017 Salı Siber Güvenlik Uzmanı/Danışmanı Bilgisayar Yüksek Mühendisi Çağrı POLAT tarafından Fakültemizin Mavi Salonunda gerçekleştirilmiştir.

“NESNELERİN İNTERNETİ”
“NESNELERİN İNTERNETİ” konulu etkinlik 25 Mayıs 2017 tarihinde Doç. Dr. Adil ALPKOÇAK moderatörlüğünde Yrd. Doç. Dr. Mehmet Hilal ÖZCANHAN, Ozan TAYSİ ve Yrd. Doç. Dr. Armağan Ebru BOZKURT YÜKSEL’in yaptıkları sunumlar ile DEÜ İİBF Çok Amaçlı Aktivite Merkezinde gerçekleştirildi.

“ENDÜSTRİ 4.0.”

“ENDÜSTRİ 4.0” konulu seminer 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü Prof.Dr. Hilmi YÜKSEL moderatörlüğünde Vestel A.Ş’ den Operasyonel Projeler Geliştirme Müdürü Dr. Mustafa KOCAKOÇ tarafından gerçekleştirilmiştir.

“SANAL DÜNYANIN REKABET TARTIŞMALARI: GOOGLE ve ANDROİD ÖRNEĞİ”

“SANAL DÜNYANIN REKABET TARTIŞMALARI: GOOGLE ve ANDROİD ÖRNEĞİ” konulu seminer 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü Prof.Dr. Yaşar UYSAL moderatörlüğünde Yrd.Doç.Dr. Esin ÇAMLIBEL tarafından gerçekleştirilmiştir.

“HUGO BOSS FABRİKASI TEKNİK GEZİSİ”

3 Mayıs 2017 tarihinde Lisans ve Yüksek Lisans Öğrencilerimizle Hugo Boss Fabrikasına Teknik gezi düzenlenmiştir.

“COCA COLA FABRİKASI TEKNİK GEZİSİ”

26 Nisan 2017 tarihinde Lisans ve Yüksek Lisans Öğrencilerimizle Kemalpaşa Coca Cola Fabrikasına  Teknik Gezi düzenlenmiştir.

“FÜTÜRİST UFUK TARHAN  SEMİNER”

Fütürist Ufuk Tarhan tarafından “Geleceğin Başarılı İnsan Modeli- T-İnsan” semineri 22 Mart 2017 tarihinde düzenlenmiştir.

“MENTOR MENTEE PROGRAMI”

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine yönelik olarak gerçekleşen “Mentor ve Mentee Programı’nda” paydaş olarak yer alınmıştır.